ZIMSKA ŠOLA V NARAVI

Avtor: | 18. 03. 2024 | Zgodilo se je

4. DAN

Za nami je še en čudovit smučarski dan. Zelo veliko smučarskih vrlin smo osvojili in se pogumno po belih strminah spustili. Zvečer smo se  kvizu in petju prepustili in na koncu še dobre zabave nismo izpustili. Sedaj počasi odpravljamo se spat. Bilo nam je lepo, želimo si, da bi še kdaj bilo tako. En smučarski pozdrav od vseh nas za vsakega izmed vas.

P.S.: Tudi jedli smo zelo dobro.

3. DAN

Zbudili smo se v čudovito jutro. Dan je bil poln smučarskih in ustvarjalnih izzivov. Zaključili smo ga z nočnim pohodom z lučkami. Sedaj pa gremo spat, ker nas jutri čaka nov dan.

smartcapture

 

2.DAN

Noč je bila mirna. Zjutraj smo se zbudili v megleno jutro in ves dan smučali v slabši vidljivosti, vendar kljub temu napredujemo v usvajanju smučarskih veščin. Nekateri izmed nas so se peljali tudi z novo sedežnico na Zvoh ter se pogumno spustili po belih strminah. Popoldne so nas prvič obiskali tudi sončni žarki. Po večerji smo malo “miselno” tekmovali  ter ustvarjali. Jutri je vremenska napoved dobra. Se že veselimo.

1. DAN

Za nami je prvi smučarski dan. Na začetku smo porabili nekaj časa, da smo se spoznali s svojimi pancarji in smučmi. V dolino smo se podali kar na sedežnici ter se na bolj položnem smučišču razporedili v skupine, glede na naše predznanje. Nato smo se v skupinah podali različnim izzivom naproti. Večer smo pričeli s spoznavanjem pravil hišnega reda ter varnosti na smučišču. Večer zaključujemo z družabnimi igrami v skupnem večnamenskem prostoru. Kako bomo spali, bomo še videli? A več o tem jutri.

Dostopnost