Bivanje v CŠOD_ Medvedje Brdo

Avtor: | 16. 05. 2024 | Zgodilo se je

Skoraj smo že pri koncu. Za nami je namreč že 4. dan bivanja v CŠOD. Toliko se nam dogaja, da si včasih prav zaželimo, da nam bi bilo malo dolgčas.

Dan smo kljub temu, da smo jutranjo telovadbo zaradi slabega vremena izpustili, začeli aktivno. Za nekaj časa smo postali pravi pastirji, čeprav krav nismo pasli. Preizkusili smo se v različnih igrah, s katerimi so si pastirčki krajšali čas na paši, in spoznali njihovo življenje. Streljali smo z lokom, se spuščali po toboganu, hodili s hoduljami in z blazinami  v obliki različnih geometrijskih teles gradili zgradbe.

Po krajšem aktivnem odmoru na prostem  je bil čas za peko piškotov. Spekli smo jih toliko, da se bomo z njimi lahko sladkali tudi jutri.

Pravkar smo zaključili večer s plesom in predstavitvijo po sobah. Naše petje je odmevalo po vsem domu. V dneh bivanja na Medvedjem Brdu smo spletli nova prijateljstva z učenci iz ostalih podružničnih šol, zato je bilo druženje še toliko bolj zabavno.  Učiteljice so nas na družabnem večeru presenetile z zbranimi fotografijami, ki so jih med tednom posnele ob naših dejavnostih. Nekatere od njih si lahko tudi vi ogledate v naši galeriji. Ob njih smo ponovno obudili spomine na številne dogodke tega tedna. Še enkrat lahko potrdimo, da smo se imeli lepo.

Dostopnost